Kinderbehang

11 leuke en creatieve ideeën voor kinderbehang

Je vraagt je waarschijnlijk af wat al die ophef is over kinderbehang. Waarom zijn mensen er zo enthousiast over? Wat is er zo speciaal aan?

De waarheid is dat er veel leuks is aan kinderbehang. Niet alleen geeft het persoonlijkheid en karakter aan een kamer, maar het kan ook een geweldige manier zijn om je kind te leren over kleur en design. En met al die verschillende prints en ontwerpen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, zult u zeker iets vinden waar uw kind dol op is.

In dit artikel gaan we dieper in op kinderbehang en bespreken we de voordelen van het gebruik ervan in de slaapkamer of speelkamer van je kind. We geven ook enkele tips om het juiste behang voor de kamer van je kind te kiezen.

 

Graffiti behang

Je zult onze selectie graffiti behang geweldig vinden! We hebben een grote selectie ontwerpen om uit te kiezen, en elk ontwerp zal de kamer van je kind zeker opfleuren.

Ons graffitibehang is gemaakt van hoogwaardige materialen, dus u kunt er zeker van zijn dat het lang meegaat. Bovendien zijn ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, zodat u de kamer van uw kind zo vaak als u wilt een ander uiterlijk kunt geven.

 

Stippen behang

Een van onze populairste ontwerpen is de stippen behang, met een speels stippenontwerp. Het is perfect voor een kinderkamer of peuterkamer, en het komt in een verscheidenheid van kleuren die bij elke inrichting past.

Niet alleen is dit behang schattig, maar het is ook super eenvoudig aan te brengen. Gewoon pellen en plakken, en klaar! Bovendien is het verwijderbaar, dus je kunt het weghalen als je kleintje eruit groeit of als je de kamer een andere look wilt geven.

Als je iets speciaals zoekt om de ruimte van je kind uniek te maken, dan is dit het behang voor jou. Winkel nu en krijg gratis verzending op bestellingen van meer dan $50!

 

Regenboog behang

Regenboog behang is een van de meest populaire soorten behang voor kinderkamers. Het is een levendig en kleurrijk patroon dat perfect is voor een baby- of kinderkamer. Het behang is gemaakt van 100% katoen en is geschikt voor muren met een oneffenheid van maximaal 2,5 cm.

 

Dino behang

Lekker met je vingers in je neus naar een stuk dino behang kijken. Je weet toch dat je dan net een echte archeoloog bent? Nou ja, misschien is dat wat overdreven, maar de kans is groot dat je behang wel een beetje gaat ruiken naar oude botten! Behalve dino's verkopen wij ook vele andere dierenbehang. Van vogels tot aan insecten. Alles is mogelijk!

 

Behang kinderkamer

Een leuk behang voor de kinderkamer kan de sfeer helemaal veranderen. Denk maar eens aan alle kleuren en printjes die je tegenkomt. Bij Kids Poster vind je een ruim aanbod aan verschillend behang voor de kinderkamer. Van stoere jongensbehang tot schattige meisjesbehang, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in ons assortiment!

Kinderbehang is niet alleen leuk om naar te kijken, het is ook nog eens erg praktisch. Je kunt bijvoorbeeld denken aan behang met een whiteboard of krijtbord laag, waardoor je kinderen de muren kunnen gebruiken om hun creativiteit de vrije loop te laten. Of wat dacht je van fotobehang? Op die manier kun je elke keer weer een andere sfeer in de kinderkamer creëren!

Bij ons vind je kinderbehang van diverse merken, zoals Eijffinger, Snurk, Little Dutch en Noordwand. Voor welke behang ga jij?

 

Behang babykamer

Er is een heel aanbod aan verschillend soort behang voor de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan fotobehang, vliesbehang of papieren behang. Voor een babykamer is het belangrijk dat het behang niet te druk is, omdat een baby rust nodig heeft om te slapen. Behang met sterren of dieren zijn dan een goede keuze. Ook is het belangrijk dat het behang niet giftig is, want alles wat in de buurt van een baby komt, moet veilig zijn.

 

Jongens behang

Jongens behang is er in vele soorten en maten. Op Kids Poster vind je jongensbehang van stoere auto's tot aan dierenbehang. Al onze jongensbehang is gemaakt van hoge kwaliteit materiaal en daardoor geschikt voor kinderen kamers.

Ook hebben wij verschillende soorten behang met vele verschillende motieven. Naast ons uitgebreide assortiment aan auto behang, dierenbehang en cijferbehang bieden wij ook fotobehang aan. Bij Kids Poster vind je voor ieder wat wils!

 

Meisjes behang

Als je een meisje hebt, wil je natuurlijk iets voor haar kiezen dat ze leuk en mooi vindt. Daarom verkopen we bij Kids Poster ook heel veel leuke meisjes behang. Van bloemetjesbehang tot behang met paarden of eenharingen: in ons assortiment vind je vast en zeker wat je zoekt.

Al ons behang is gemaakt van hoogwaardige materialen en gaat dus lang mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het na een paar weken al loslaat of kapot gaat. Ook als je kleine meisje graag met haar nagels over het behang gaat, is er niks aan de hand!

Onze muurstickers zijn ook heel populair onder de kleine meisjes. Ze zitten vol met schattige dieren en figuren, en zijn makkelijk aan te brengen op de muur. Bovendien kun je ze makkelijk weer verplaatsen of verwijderen als je er genoeg van hebt.

 

Voertuigen behang

Voertuigen behang is ook erg populair onder kinderen. Auto's, vliegtuigen, treinen; noem maar op, wij hebben het! Net als bij het dierenbehang kan het voertuigenbehang ook educatief zijn. Je kind kan bijvoorbeeld de verschillende onderdelen van een auto leren terwijl het naar het behang kijkt. Hetzelfde geldt voor vliegtuigen en treinen.

 

Dieren behang voor de kinderkamer

Je kunt ook kiezen voor dieren behang voor de kinderkamer. Dit is heel erg leuk voor de kinderen en zal ervoor zorgen dat ze zich comfortabel voelen in hun kamer. Het is belangrijk om te weten dat je niet te veel moet kiezen, want dit kan de ruimte snel rommelig laten lijken. Kies gewoon een paar leuke dieren uit en laat ze dan over het gedrag verspreid.

 

Harten behang

Harten behang is super populair onder onze klanten. Het is een leuk motief om je slaapkamer mee te versieren en het geeft de kamer een romantisch en sfeervol tintje. We hebben harten behang in allerlei soorten en maten, dus er is altijd wel iets naar jouw smaak bij.

Het leuke aan harten behang is dat het niet alleen maar roze harten hoeft te zijn. Je kunt ook kiezen voor een zwart-wit motief of een motief met felle kleuren. Ook hebben we harten behang met glitter of met 3D-effect. Kijk dus rustig rond op onze website en laat je inspireren door al het moois dat we te bieden hebben!

Terug naar blog